» Отдых » Новости туризма

Пам'ятники Перу і раніше можна відвідати за півціни

    всего 84291 отеля

Пам'ятники Перу і раніше можна відвідати за півціни

За даними Міністерства зовнішньої торгівлі і туризму, попередні підсумки недавньої кампанії по залученню туристів в департамент Куско, де розташована однойменна столиця інків, виявилися для країни вкрай успішними.

В ході акції "Куско за півціни", що тривала з 10 лютого по 31 березня, всім мандрівникам були надані 50%-ві знижки на туристичні послуги. В результаті район відвідала 121 000 чоловік, що порівнянно з попередніми показниками - і це при тому, що головна визначна пам'ятка Перу, Мачу-Пікчу, була закрита для відвідування до 1 квітня.

Тепер Міністерство оголосило про продовження кампанії до липня, коли остаточно буде реконструйована залізниця до Мачу-Пікчу, повідомляє РІА "Новости".

Нагадаємо, весь департамент Куско і його пам'ятники на початку року серйозно постраждали від злив і зсувів. Майже 3,5 тисячі іноземних туристів опинилися заблокованими в горах поблизу населеного пункту Агуас-Кальєнтес, розташованого найближче до Мачу-Пікчу. На допомогу їм було кинуто армійські підрозділи, а доступ до всесвітньо відомого пам'ятника доколумбової епохи був на час закритий, у тому числі через неможливість відновити залізничне сполучення.

Зараз древнє місто Мачу-Пікчу знову відкритий для відвідування, а з урахуванням знижених цін екскурсія туди буде особливо привабливою.
15 апреля 2010, 14:53





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт