» Отдых » Новости туризма

Виставка, присвячена історії Суздаля, проходить в Москві

    всего 84291 отеля

Виставка, присвячена історії Суздаля, проходить в Москві

У Московському музеї сучасної історії відкрилась виставка "Відродження Суздаля і його тривоги ". Вона знайомить відвідувачів з минулим і сьогоденням цього російського міста, що є туристичним центром Володимирській області.

Експозиція розповідає про історію та сьогодення днями унікального міста - музею, де на території площею 9 квадратних кілометрів розміщується понад 200 пам'яток архітектури XIII - XIX століть.

Серед експонатів виставки є багато предметів, які москвичі побачать вперше: дореволюційний щоденник 16-річної городянки ; знімки, зроблені в 1913 році, в день відвідин Суздаля імператорською сім'єю ; горіхове блюдо, прикрашене емалевим гербом Суздаля і срібними пластинами - подарунок Миколі II від місцевого дворянства , повідомляє Інтерфакс.

Виставка триватиме до 5 вересня. Музей розташований за адресою: вулиця Тверська, 21, станції метро " Тверська ", " Чеховська ", " Пушкінська ".
05 августа 2010, 16:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт