» Отдых » Новости туризма

Готелі Ірландії знаходяться в жалюгідному становищі

    всего 84291 отеля

Готелі Ірландії знаходяться в жалюгідному становищі

Протягом ряду останніх років готельний бізнес Ірландської Республіки відчуває серйозні проблеми, які привели до надлишку готельних номерів і істотного зниження їх вартості, а також падіння доходів як дорогих, так і дешевих готелів.

Багато готелів Європи та Північної Америки вийшли з рецесії з положенням, яке набагато гірше, ніж у готелів Ірландської Республіки. Готельні тарифи повернулися на рівень 1999 року, а жорстка конкуренція схоже посилить ситуацію в найближчі роки. Тенденція відпочиваючих скоротити число ночей в готелях до мінімуму може стати ще однією краплею дьогтю для готельного бізнесу Ірландії. Попит на нерухомість, що спостерігався кілька років тому, призвів до того, що сьогодні в Ірландії є понад 10,000 зайвих номерів, а сама індустрія знаходиться на межі розорення.

У Дубліні, наприклад, ціни за номер в цьому році впали до 75 Євро в порівнянні з 116 Євро в 2007 році. Поточна тенденція до різкого зниження цін спостерігається по всій Ірландії. Деякі готелі в столиці були змушені знизити свої ціни на 50%, щоб хоч якось привернути туристів. За всіма ознаками ситуація найближчим часом ні скільки не покращиться. Чим дешевше готель, тим краще для нього. Це означає, що готелі класу люкс знаходяться в жалюгідному становищі.

Підраховано, що доходи за номер деяких дорогих готелів склали всього лише 3 євро з урахуванням витрат на спа приміщення і поля для гольфу. Це та цифра, яка, безумовно, повинна змусити власника задуматися: чи варто закриватися або поки можна ще працювати. Перебуваючи в тяжкому фінансовому становищі, одна третина ірландських готелів бореться за те, щоб хоч якось повернути відсотки за банківськими кредитами.
04 августа 2010, 07:45





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт