» Отдых » Новости туризма

Ціни на готелі в Санкт-Петербурзі вище середньоєвропейських

    всего 84291 отеля

Ціни на готелі в Санкт-Петербурзі вище середньоєвропейських

У високий сезон вартість проживання в готелях Санкт-Петербурга, в середньому, в 1,5 рази вище, ніж у європейських готелях. Незважаючи на постійне поповнення номерного фонду міста за рахунок відкриття все нових готелів, на всіх гостей кімнат не вистачає, чим і пояснюється зростання цін.

Як повідомляє "Турбізнес" з посиланням на дані петербурзького Комітету з інвестицій та стратегічним проектам, в даний час в місті функціонує вже більше 600 готелів із загальним номерним фондом близько 26 тис. номерів.

На початку року завантаження петербурзьких становила 30-40%, проте з приходом білих ночей і високого сезону виросла до 80%. А попит призвів за собою і підвищення цін. В результаті вартість проживання в цьому році виявилася на 15-20% вище, ніж у 2009-му. Середня ціна на тризіркові готелі становить $ 150 за ніч, номер у чотиризірковому готелі обійдеться вже в $ 310, а в п'ятизірковому - близько $ 767. Ці ціни вище середньоєвропейських приблизно в 1,5 рази.

У першому півріччі в Санкт-Петербурзі відкрилося кілька готелів. Так, Rezidor Hotel Group відкрив на Невському проспекті чотиризірковий готель на 270 номерів під брендом Park Inn, а Marriott - чотиризірковий Courtyard St. Petersburg Center West/Pushkin Hotel на набережній каналу Грибоєдова. Крім того, відкрився готель "Новий Петергоф" на 150 номерів, також має категорію 4 * і найближчим часом відкриється тризірковий Red Stars Hotel на 54 номери. До кінця року в місті відкриє готель на 120 номерів під брендом Swissotel і міжнародний оператор Fairmont Raffles Hotels International.
29 июля 2010, 14:15





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт