» Отдых » Новости туризма

Спекулянти не дають туристам виїхати з Криму

    всего 84291 отеля

Спекулянти не дають туристам виїхати з Криму

У розпал туристичного сезону в Ж/Д касах Криму спостерігається традиційний ажіотаж. Однак ситуація дещо відрізняється від спостережуваних раніше. Так, наприклад, якщо раніше туристи не могли придбати квитки на відпочинок, то тепер у відпочиваючих не виходить повернутися назад, передає інформаційний портал «Гостям Севастополя».

Як виявилося, проблеми з виїздом з півострова почалися після того, як український уряд дозволив туристам придбання Ж/Д квитків без пред'явлення паспорта. Саме на цьому і роблять свій скромний бізнес більшість численних спекулянтів, які займаються перепродажем квитків для невдачливих туристів. Тепер виїхати з Криму можна тільки по великому везінню, якщо буде, наприклад, знята чужа бронь за 1-2 дні до від'їзду. Решті туристам доводиться домовлятися з провідниками і відправлятися додому тільки третій полк.

Відзначимо, що згідно з офіційною інформацією «Укрзалiзницi» за перше півріччя 2010 року пасажирські перевезення на різних напрямках зросли на 5-10%. Послугами Донецької ЖД скористалися 4,9 млн. осіб, збільшення склало порядка 3. 3%, Придніпровській - 10. 5 млн. осіб, це на 9. 5% більше, ніж рік тому, Південно-Західній - 19. 3 млн. , зростання склало близько 6%, Південній - 10. 2 млн. , зростання - 7. 6%, Одеській - 9,5 млн. - на 5. 5% та Львівській - 6. 3 млн. чоловік, що становить приріст в 4. 7%.

Додамо, що в Росії гострота проблеми спекуляції ж/д квитками була знято після того, як РЖД припинила продавати квитки пасажирам на свої потяги без пред'явлення паспорта.
29 июля 2010, 11:34





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт