» Отдых » Новости туризма

Турфірми запропонують клієнтам SIM-карту МТС в подарунок

    всего 84291 отеля

Турфірми запропонують клієнтам SIM-карту МТС в подарунок

Російський союз туріндустрії (РСТ) підписав з оператором стільникового зв'язку МТС партнерську угоду, що передбачає взаємодію у розвитку та популяризації послуг роумінгу в туризмі. В рамках співпраці РСТ і МТС всім туристам, що купують путівки в компаніях, що входять в союз, буде запропоновано комплексне обслуговування, що включає послуги стільникового зв'язку в роумінгу за тарифом "Мандрівник 2010".

У комплект, який туристи за бажанням отримають безкоштовно при покупці туру, входить вже підключена до роумінгу SIM-карта зі стартовим балансом в 50 рублів. Як повідомляє RATA-News, проект вигідний і для турфірм: пропонуючи своїм клієнтам додаткову послугу, вони будуть отримувати від МТС комісію.

Тариф "Мандрівник 2010" передбачає вигідні знижки на міжнародні дзвінки. Зокрема, можливість приймати в країні перебування всі вхідні дзвінки з другої по десяту хвилину розмови безкоштовно, а також телефонувати в Росію за пільговою ціною. Вартість першої хвилини відповідає роумінговими тарифами в країні перебування і становить 25, 59, 79 або 149 рублів в хвилину в залежності від роумінговій зони. До 25-рублевої зони відносяться країни СНД, до 59-рублевої - найбільш популярні туристичні напрямки і більшість країн Європи, до 79-рублевої - популярні бізнес-напрямки, до 149-рублевої - найбільш віддалені країни.

Щоб допомогти туристу уникнути зайвих витрат, "Мандрівник 2010" надає тільки базові послуги - голосовий зв'язок та SMS, що тарифікуються онлайн. Додатковими перевагами SIM-карти є можливість говорити в кредит і безкоштовно дзвонити в контактний центр.
28 июля 2010, 10:20





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт