» Отдых » Новости туризма

Поблизу Мелітополя у потязі Москва - Євпаторія сталася пожежа: утворився затор із чотирьох поїздів

    всего 84291 отеля

Поблизу Мелітополя у потязі Москва - Євпаторія сталася пожежа: утворився затор із чотирьох поїздів

Сьогодні вранці, 23 липня, приблизно в десяти кілометрах від Мелітополя, під час руху виникло загоряння в одному з вагонів пасажирського потягу Москва - Євпаторія.

В 6:15 був виявлений пожежа в сьомому з голови поїзда вагоні. Оперативно були вжиті заходи з евакуації пасажирів та роз'єднання хвостової і головної частини потяга від вагона.

"Попередньо в одному з вагонів горіли шість купе, можливо, спалах відбувся через коротке замикання. Загрози життю пасажирам вагона немає, їх евакуювали", - розповіла помічник начальника ГУ МНС у Запорізькій області Юлія Баришева.

У 6:25 з Мелітополя виїхали дві пожежні машини, а зі станції Мелітополь - пожежний потяг. У 7:20 пожежу було повністю ліквідовано, ніхто з пасажирів не постраждав. Палаючий вагон відчеплений, але рух ще не відновлено.

Як розповів РепортерUA начальник ГУ МВС Запорізької області Володимир Серба, на ноги підняті співробітники міліції, причому деякі з них працюють вже на місці, інші - на підході. Запорізька міліція організувала підвезення води і медикаментів.

Так як рух перекрито, то на шляхах вже коштує чотири пасажирські потяги, пасажири виходять з вагонів і стоять посеред степу. Попередньо загоряння сталося через коротке замикання.
23 июля 2010, 09:39





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт