» Отдых » Новости туризма

Якутія покаже туристам алмазні шляху

    всего 84291 отеля

Якутія покаже туристам алмазні шляху

Мирнінський район Якутії розробив туристичний маршрут " Алмазний шлях ". У нього входять відвідини краєзнавчого відділу історико - виробничого музею АК "АЛРОСА ", мирнинской гірничо-збагачувального комбінату, центру сортування алмазів, кар'єра трубки "Світ ", музею кімберлітів і інших визначних пам'яток району.

Маршрут представлений в ході XI Міжнародної виставки-ярмарку Sakha - Travel -2010, організованої Міністерством у справах підприємництва Республіки Саха, повідомляє РІА "Новости ". Sakha - Travel проходить впродовж останніх 11 років з метою активізувати внутрішній і в'їзний туризм в Якутії. У першій виставці-ярмарку в 1999 році взяли участь всього 12 представників турбізнесу з Якутська, а вже в минулому році число учасників зросло до 70.

Мирнінський район знаходиться на заході республіки. Чутки про знахідки дорогоцінних каменів у басейні річки Вілюй ходили ще до Жовтневої революції. Перший в Якутії алмаз був знайдений тут в 1949 році.
10 апреля 2010, 12:34





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт