» Отдых » Новости туризма

Новий готель відкриється в падаючій вежі в Абу-Дабі

    всего 84291 отеля

Новий готель відкриється в падаючій вежі в Абу-Дабі

Hyatt відкриє в "падаючому" будівлі Capital Gate в Абу-Дабі свій перший 5-зірковий готель в Об'єднаних Арабських Еміратах. За оцінками фахівців Hyatt Capital Centre повинен стати провідним бізнес-готелем регіону відразу ж після відкриття, яке відбудеться наприкінці 2010 року.

Готелю відведуть з 18-го по 35-й поверх будівлі. Hyatt Capital Centre буде розрахований на 189 номерів, кожен з яких порадує постояльців приголомшливим видом на місто. За рахунок оригінальної форми будівлі кожна кімната стане унікальною і неповторною. Інтер'єри в номерах також будуть відрізнятися один від одного.

Лобі готелю розміститься на 18-му поверсі. 19-й поверх займуть spa-і фітнес-центр з величезним плавальним басейном, який стане для постояльців своєрідною оглядовим майданчиком, повідомляє сайт Сapitalgate. ae.

У готелі будуть працювати кілька ресторанів і кафе з широким вибором страв. Hyatt пропагує гастрономічне розмаїття, що дозволить гостям щодня здійснювати незабутнє кулінарну подорож.

Постояльцям забезпечать простий доступ в національний виставковий центр Абу-Дабі (Abu Dhabi National Exhibition Centre), що зробить готель привабливим для проведення переговорів і ділових зустрічей. У готелі також будуть обладнані декілька конференц-залів і два зали для закритих переговорів.

Передбачається, що вежа Capital Gate, де розміститься готель, потрапить до Книги рекордів Гіннесса, як будівля з найбільшим нахилом. Його крен в чотири рази більше, ніж у Пізанської вежі.
09 апреля 2010, 13:25





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт