» Отдых » Новости туризма

Кордони закриваються, міжнародне транспортне сполучення стрімко зникає

    всего 84291 отеля

Кордони закриваються, міжнародне транспортне сполучення стрімко зникає

Десятки країн повністю закрили свої кордони через пандемію короновірусні інфекції. Це призвело до паралічу здебільшого міжнародного транспортного сполучення. Ймовірно, що в найближчі тижні воно буде фактично відсутні в Європі і на Близькому Сході, і буде частково закрито в Америці і Азії.

Частина регулярних авіарейсів збережеться принаймні на найближчий час для повернення громадян різних країн, які перебувають за кордоном, на батьківщину. З тією ж метою замість регулярних рейсів на деяких маршрутах будуть відбуватися чартерние.В ряді країн різко обмежена також і внутрішнє транспортне сполучення. Ймовірно, що в найближчі дні скорочення внутрішнього транспорту осягнуть і Росію - якщо не через рішення влади, то з огляду на сильного падіння попиту. Пасажирам і туристам, які мають намір здійснювати будь-які поїздки в найближчі тижні, варто багаторазово зважити необхідність і саму можливість подорожі. Будь-які кордони можуть бути перекриті в будь-який момент (включаючи в окремих випадках і внутрішні адміністративні кордони) і повернення додому може стати проблемним або неможливим. Деякі держави блокують не тільки в'їзд, але і виїзд, в тому числі іноземних громадян. Будь-які рейси будь-якого транспорту, включаючи внутрішній, також можуть прекратіться.Проблемой можуть стати не тільки накладання контурів і масові скасування рейсів, а й карантини, практично щодня вводяться різними країнами для пасажирів, які прибули з певних місць (а в деяких країнах - взагалі для всіх, хто в'їжджає ). Крім того, з карантином можна зіткнутися і після повернення додому. Нарешті, в поїздці значно - в порівнянні з перебуванням вдома - збільшується шанс все ж заразитися новим короновірусом.

Слід мати на увазі, що багато закордонних авіаперевізники вже опинилися в кризовій фінансовій ситуації і не в змозі виплачувати гроші за які повертаються авіаквитки. Вони пропонують лише перебронювання квитків на інші дати або напряму. Причина - фактична відсутність грошових надходжень, так як авіаквитки зараз мало хто купує.

Терміни початку повернення до відносно нормальному транспортному сполученню - в повному тумані. Судячи за прикладом азіатських країн, які пережили карантини дещо раніше, на це може знадобитися не один місяць.
16 марта 2020, 02:24





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт